Evoplay Tandha Kemitraan Konten karo Scommettendo ing Italia
Toto

Evoplay Tandha Kemitraan Konten karo Scommettendo ing Italia

Evoplay , studio game lan pangembang sing misuwur, terus berkembang ing Italia, salah sawijining pasar paling apik ing Eropa. Ing expansion paling anyar wis ngrambah liwat collaboration karo Scommettendo , operator iGaming lokal Hongkong Prize sing saiki bakal entuk manfaat saka 52 dhuwur-kinerja slot casino nyuntikaken menyang perpustakaan dening Scommettendo.

Evoplay Ganda Down ing Expansion Italia
Judhul sing bisa dinikmati para pemain Scommettendo saiki kalebu Fruit Super Nova , Hot Triple Sevens , lan Eleven Putri antara liya. Kemitraan punika bebarengan ono gunane minangka Evoplay ngengkel kanggo ngamanake cahya luwih ing pasar iGaming, soko sing bisa liwat ngadeg Scommettendo dhewe.

Operator kasebut, ing tangan liyane, terus-terusan ngupaya ngembangake perpustakaan game lan mbantu tuwuh ing pasar, entuk pemain anyar lan nambah keterlibatan. Produk Evoplay wis tampil apik ing kabeh kritéria kasebut. Evoplay wis bisa ngamanake sawetara kemitraan ing pasar Italia, salah sijine yaiku Sportbet . Evoplay CCO Vladimir Malakchi menehi komentar babagan kemitraan kasebut lan nampani kesempatan kasebut:

Nggawe tawaran kaya iki minangka kunci kanggo model bisnis kita, lan kita Pragmatic Demo ngarep-arep entuk ganjaran kanggo nggayuh luwih akeh pemain ing wilayah kasebut tinimbang sadurunge karo konten utama.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi
Manajer produk Scommettendo Rosalba Turrisi uga seneng karo kesempatan kasebut. Turrisi ujar manawa Evoplay nyedhiyakake portofolio game sing luar biasa sing nawakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan.

“Saliyane judhul woh retro lan gaya Vegas, pangembang menehi macem-macem tema lan pengalaman nyata sing dijamin bakal mudhun kanthi apik karo para Keluaran Sidney pelanggan,” Turrisi rampung. Evoplay bubar mlebu kemitraan liyane sing penting, wektu iki karo Novibet . Italia tetep pasar penting kanggo merek iGaming.

Minggu kepungkur , urip casino supplier Religa mlebu karo Betflag ing Italia. Playtech wis mbangun tekan poker ing Italia karo AdmiralBet menehi hasil.