RAW Membeli Permainan Sapphire untuk Disampaikan pada Penyelesaian “Tidak Pernah Dilihat”.
Toto

RAW Membeli Permainan Sapphire untuk Disampaikan pada Penyelesaian “Tidak Pernah Dilihat”.

RAW iGaming telah mengumumkan pengambilalihan Sapphire Gaming, pembangun yang menjanjikan dengan rekod prestasi yang mantap yang kini akan meningkatkan jejak syarikat dalam ruang iGaming. Terima kasih kepada Sapphire Gaming, RAW iGaming akan dapat meningkatkan kapasiti pembangunannya sgp pools sendiri dan menumpukan pada matlamat strategik untuk 2022 dan seterusnya.

Sapphire Gaming Menyertai Keluarga Jenama RAW iGaming
Sapphire Gaming sudah pun menjadi pengarang pengalaman permainan yang inovatif dan mengasyikkan, iaitu siri SuperSlice yang dibangunkan oleh studio itu. Syarikat itu juga dalam proses untuk memperkenalkan enjin permainan baharu yang akan meningkatkan nilai tambah tinggi pengalaman permainan.

Ketua Pegawai Eksekutif RAW iGaming Tom Wood mengalu-alukan peluang untuk mengembangkan keupayaan pengeluaran syarikat dengan mendapatkan perkongsian dengan studio yang sangat inovatif walaupun swasta. Wood, bagaimanapun, tidak mempunyai keraguan tentang reputasi dan kepakaran di Sapphire Gaming:

“Saya sangat gembira dan bangga kerana dapat bekerja dengan salah seorang yang bijak, terpendam, minda dalam industri iGaming, Alec Horley, termasuk pasukan Sapphirenya yang cemerlang, yang akan meneruskan kerja mereka di pejabat baharu kami yang berpangkalan di UK.”

Ketua Pegawai Eksekutif RAW iGaming Tom Wood
RAW iGaming berminat untuk memastikan pasukan Sapphire utuh dan membenarkan Alec Horley, Ketua Pegawai Eksekutif semasa syarikat itu, untuk terus membangun dan beroperasi mengikut syarat mereka sendiri sambil mendapat manfaat daripada kepakaran tambahan RAW jika sesuai. Syarikat-syarikat akan berusaha untuk membangunkan mekanik dan teknologi permainan baharu serta memperkenalkan platform pengagregatan baharu oleh RAW kepada pelanggan baharu.

RAW telah bekerjasama dengan pasukan Sapphire Gaming dan kedua-dua hk pirze syarikat mempunyai banyak persamaan, Wood yakin, dengan alasan bahawa pasangan itu akan mengukuhkan kapasiti pembangunan mereka dan meningkatkan pengetahuan mereka yang dikongsi bersama. Horley mengalu-alukan berita itu dengan nada yang sama dan berkata bahawa Sapphire teruja untuk menyertai keluarga RAW iGaming.

RAW dan Sapphire Komited untuk Membina Cadangan Permainan Unik
Horley yakin bahawa bekerja dengan RAW akan membantu mendorong sempadan industri lebih jauh dan menyampaikan penyelesaian yang lebih unik, “tidak pernah dilihat sebelum ini” yang akan menjadi sebahagian daripada landskap industri.

RAW sedang mencari dengan pantas untuk memperoleh rakan kongsi baharu macau prize yang berkongsi komitmen yang didorong akar umbi syarikat untuk menghasilkan produk unik. Malah kredo syarikat, “Stand Out or Stand Down” menunjukkan kehausan untuk pendekatan unik untuk membina penyelesaian baharu untuk industri. RAW kini berpangkalan di beberapa negara, untuk menamakan Malta, Sepanyol, United Kingdom dan Argentina.